Terug naar overzicht

De Leveranciersdagen op 4 en 5 september

15-08-2018

Dinsdag 4 en woensdag 5 september nemen wij deel aan De Leveranciersdagen in de Expo in Houten, hét inspiratie event voor de promotionele productenbranche. 

De Leveranciersdagen leveren je de handvatten voor een succesvol laatste kwartaal. Het evenement vindt plaats vlak voordat het belangrijkste seizoen in de productenbranche aanbreekt. De fabrikanten en suppliers op De Leveranciersdagen hebben voor jou als bezoeker dan ook nieuwe producten, speciale eindejaarscatalogi en speciale verkoopacties waarmee je in het laatste kwartaal een extra boost aan jouw verkoop kunt geven!

Wij staan op de Leveranciersdagen met ons nieuwe productconcept "Kanshebbers". Kanshebbers is dé ALLER SPANNENDSTE kalender van Nederland: een kanskalender waarbij de ontvanger iedere dag, 24 dagen lang, mooie prijzen kan winnen door elke dag een vakje open te maken. Een adventskalender die uw verkoop én de attentiewaarde van uw promotionele producten kan verhogen! Ontdek wat de mogelijkheden zijn en kom langs op onze stand 925!

Tot 4 en 5 september in de Expo in Houten!