Terug naar overzicht

Vacature (Technisch) operationeel manager

13-12-2018

Esveco Specialties is een dynamisch bedrijf dat effectieve en klant-activerende printoplossingen ontwikkelt en produceert t.b.v. B2C marketing campagnes voor retail, FMCG, Leisure en Resell in Europa. Wij zijn een specialistisch grafisch bedrijf waar kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, samenwerking en innovatie  belangrijke pijlers zijn. Esveco verwacht de komende jaren een ambitieuze groei te realiseren. Om dit doel te bereiken ligt het accent naast verdergaande specialisatie en (internationale) marktontwikkeling ook op de voortdurende optimalisatie van processen, efficiency en nieuwe investeringen.

 

Wat ga je doen?

Je draagt verantwoordelijkheid en bent leidend voor alle productie- en logistieke activiteiten. Dit doe je samen met een team van ca. 40 medewerkers en een modern, veelzijdig machinepark (5.000m2). Je overziet het complete productieproces en bewaakt zorgvuldig de productiviteit, productieplanning en kwaliteit. Jouw passie voor (grafische) techniek maakt dat je ook op inhoud kunt schakelen.  Je houdt van een stevige uitdaging als het gaat om het verbeteren van productieprocessen. Je weet als geen ander dat dit slaagt door medewerkers naar een hoger level te brengen. Naast het plannen en sturen van de dagelijkse operatie is het van essentieel belang dat je in lange termijn oplossingen, kansen en mogelijkheden denkt. Je adviseert in wenselijke uitbreidingen, aanpassingen en verbeteringen ten aanzien van de productieorganisatie en het machinepark.

 

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau met voorkeur voor technische en/of bedrijfskundige richting;
  • minimaal 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • omgevingssensitief; inzicht in teamverhoudingen, enthousiasmerend en motiverend vermogen;
  • conceptueel en analytisch vermogen, in combinatie met een praktische aanpak;
  • kennis van WCM, zoals Lean, TPM, en/of Six Sigma is een pré.

Wij bieden

  • een dynamische organisatie in ontwikkeling;
  • uitdagende en zelfstandige functie;
  • ruimte voor initiatieven, ideeën en (persoonlijke) ontwikkeling;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil je deze uitdaging aangaan? Wij ontvangen je motivatie en CV graag uiterlijk 21 januari 2019 per e-mail. Je kunt deze sturen naar Bianca Vrolijks, personeelsfunctionaris, bvrolijks@esveco.nl Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Martijn den Ouden, mdenouden@esveco.nl