Over Esveco

Esveco Specialties bv is een dynamisch familiebedrijf dat effectieve en klant-activerende printoplossingen ontwikkelt en produceert ten behoeve van B2C marketing campagnes voor Retail, FMCG, Leisure en Resell in Europa. Naast Nederland is Esveco ook actief in België, Duitsland en Scandinavië. Wij zijn een specialistisch bedrijf waar betrouwbaarheid, duurzaamheid, samenwerking en innovatie belangrijke pijlers zijn.

Samen met u creëren we meetbaar succes in termen van traffic, loyaliteit, conversie, omzet en winst. Door slim gebruik te maken van unieke personalisatie in combinatie met specialistische druk- en afwerktechnieken, bieden wij u verrassende interactieve middelen om uw klant te activeren en/of te binden.

Vraag naar de mogelijkheden en laat u verrassen! Zullen wij samen uw klant in beweging brengen?!

WIM SIEMERINK

Sales Manager

Het is een eer om voor Esveco te mogen werken. Door slim mee te denken willen we graag op een verantwoorde manier onze klanten helpen met het ontwikkelen van slimme tools voor omzet verhogende acties. Ervaring in combinatie met innovatie geeft ons een voorsprong in de markt van smart promotional print. Vanzelfsprekend ben ik altijd bereikbaar voor meer informatie!

PATRICK VAN BEZOOIJEN

Commercie

Als accountmanager ben ik dagelijks bezig met het succes van onze klanten. Het is elke dag een uitdaging en leuk om onze klanten te adviseren en samen met hen en mijn collega’s een verrassend, uniek, actiematig en/of promotioneel product te maken, wat de verwachtingen van de klant overtreft en dat voor een geluksmomentje zorgt.

BERRY VAN DIEN

Commercie

Ordermanager betekent voor mij meer dan alleen maar met je order bezig zijn, de klant ontzorgen, oplossend denken, en door een goede communicatie met de klant en je collega’s samen tot een waanzinnig eindproduct komen. En dit uiteraard allemaal met een grote glimlach op mijn gezicht.

ERIK DEN OUDEN

CCO

Werken in een inspirerende omgeving waar ruimte is voor creativiteit en aandacht voor de persoon vind ik belangrijk. Graag zoek ik samen met onze klanten naar de beste oplossingen, welke bijdrage leveren aan hun succes. Daarbij zoek ik graag de verdieping in het speelveld van alle belangen, eisen en voorkeuren. Esveco is met recht een bedrijf om trots op te zijn!

MARTIJN DEN OUDEN

CEO

Het maakt mij trots om samen met ons hele team oplossingen voor onze klanten te bedenken, technisch vorm te geven en/of te produceren. Ontwikkelingen als nieuwe technieken en toepassingen inspireren mij en ik vind het mooi als ik daarmee een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Continuïteit en duurzaamheid zijn dan ook belangrijke drijfveren.

PATRICK AKERBOOM

Business Proces Manager

Als business proces manager draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van dit mooie innovatieve bedrijf. Groei en innovatie stimuleren in combinatie met het continu optimaliseren van interne processen zodat we de basis verstevigen en duurzaam verbreden. De mogelijkheden van Esveco in smart promotional print zijn legio. We brengen de mogelijkheden naar de markt, we ontwikkelen door en zorgen dat we die groei planmatig en beheerst laten plaatsvinden.

KYRA MUILENBURG

Marketing Manager

Marketing manager bij een bedrijf wat marketing middelen maakt klinkt fantastisch, en dat is het ook! Het vooruitstreven van het enthousiaste team in combinatie met de ontwikkelingen die Esveco Specialties doormaakt maken we gezamenlijk de mooiste grafische promotionele producten met oog voor mens en mileu.